President Santokhi en partner Melissa in het huwelijksbootje gestapt

0
1020

De president van de Republiek Suriname, Chan Santohki, is vandaag in klein gezelschap van familie en vrienden in het huwelijksbootje gestapt met zijn partner Melissa. Na vandaag heeft Suriname officieel zijn first lady Melissa Santohki-Seenacherry.

Al heel vroeg vandaag toen bekend werd dat de president in het huwelijk zou stappen, werd social media overspoeld met felicitatieboodschappen. “Gefeliciteerd en een goede vaart,”; “Ik wens jullie het beste in het leven met ons samen”; “God zegene jullie”; “Goede vaart Zijne Excellentie en uw wederhelft,” zijn de vele gelukwensen die het echtpaar heeft ontvangen van de samenleving.

Het echtpaar heeft binnen een week tijd afzonderlijke hoogtepunten in hun leven kunnen ervaren. Zo werd Chan Santokhi beëdigd tot president met toen zijn partner aan zijn zij. Melissa werd beëdigd als advocaat. Zij heeft laten doorschemeren dat ze deze functie zal combineren met haar functie first lady.

Bron: srherald.comWebsite | Facebook | Instagram | LinkedIn | Twitter #suriname #vhp #orangemovement #RedSuriname #diaspora #chansantokhi