President Santokhi ontmoet personeel kabinet

0
304

President Chan Santokhi zal een ontmoeting hebben met alle medewerkers die ressorteren onder zijn kabinet. Deze bijeenkomst zal op maandag 20 juli plaatsvinden in de Congreshal.

Het pas aangetreden staatshoofd wenst van dit moment gebruik te maken, nader kennis te maken met de personeelsleden die deel uitmaken van zijn kabinet.

De nieuwe regering is op donderdag 16 juli aangetreden en het afgelopen weekeinde heeft de regering zich teruggetrokken om zich te beraadslagen over zaken als bestuur, beleid en organisatie.

De regering zal de komende periode nader kennismaken met de werkarmen die onder haar vallen. Afgelopen vrijdag hebben de nieuwe ministers het roer op hun departement overgenomen en de medewerkers kort toegesproken.

De regering heeft bij monde van president Santokhi te kennen gegeven met elk één te willen werken aan de verdere ontwikkeling van Suriname.

Bron: srherald.comWebsite | Facebook | Instagram | LinkedIn | Twitter #suriname #vhp #orangemovement #RedSuriname #diaspora #chansantokhi