VHP ORGANISEERT 2e DRIVE THRU VACCINATIE CAMPAGNE

0
290

Op maandag 9 augustus organiseert de VHP een Drive Thru vaccinatiecampagne. Deze zal worden gehouden op het terrein van de Stichting De Olifant aan de Jagernath Lachmonstraat nr.130.

Deze campagne is bestemd voor eenieder ouder dan 18 jaar en is voor zowel de 1ste als de 2e prik. De bezoekers hebben de keuze om gevaccineerd te worden met het Astrazeneca vaccin of het Sinopharm vaccin.

De vaccinatiecampagne start om 08:00 uur en loopt door tot 16:00 uur. Per auto geldt een maximum van 4 mensen. De mogelijkheid bestaat ook om binnen te lopen om gevaccineerd te worden.

Het is wel vereist uw identiteitsbewijs of rijbewijs bij u te hebben en zich te houden aan de geldende COVID maatregelen.

De 1ste Drive Thru vaccinatiecampagne die werd gehouden op 26 en 27 juni was een succes, er werden in totaal 2095 personen gevaccineerd.

De VHP hoopt dat de gemeenschap van deze 2e Drive Thru vaccinatiecampagne wederom gebruik zal maken. Deze vaccinatiecampagne biedt een keuze in vaccin en men kan in de auto zitten en gevaccineerd worden.

VHP

UITNODIGING-Pers-2021

PDF Embedder requires a url attribute

Website | Facebook | Instagram | LinkedIn | Twitter #suriname #vhp #orangemovement #RedSuriname #diaspora #chansantokhi