VHP Nederland wil bijdrage leveren aan wederopbouw Suriname

0
461

De diasporagemeenschap beschrijft de inauguratie van president Chan Santokhi tot president en Ronnie Brunswijk tot vicepresident van de Republiek Suriname als een historische dag voor velen. Na een lange weg, bestaande uit vele uitdagingen, was het gisteren zover.

Voor velen binnen de diasporagemeenschap was het vanwege COVID-19 niet mogelijk om lijfelijk aanwezig te zijn. Echter heeft dit de pret niet mogen drukken. VHP Nederland had op deze dag een besloten bijeenkomst georganiseerd, waarbij alle leden van alle kernen en sympathisanten uitgenodigd waren om de inauguratie live bij te wonen onder het genot van een hapje en een drankje. Daarna kregen de aanwezigen de gelegenheid om hun felicitaties uit te spreken.

VHP Nederland wenst de nieuw gekozen president en vicepresident heel veel wijsheid en kracht toe met de wederopbouw van Suriname en stelt zich dienstbaar op om bij te dragen aan Suriname.

Bron: srherlad.comWebsite | Facebook | Instagram | LinkedIn | Twitter #suriname #vhp #orangemovement #RedSuriname #diaspora #chansantokhi