Felicitatie VHP Nederland

0
428

Na een lange weg, bestaande uit vele uitdagingen afgelegd te hebben was het op 16 juli 2020 zover!

Het was wereldwijd voor velen een historische dag waarop Chandrikapersad Santokhi geïnaugureerd werd tot president en Ronny Brunswijk tot  Vice – President van de Republiek Suriname. Ook werden alle ministers benoemd.

Vanwege COVID-19 was het voor velen binnen de diasporagemeenschap niet mogelijk om lijfelijk aanwezig te zijn.  Echter heeft dit de pret niet mogen drukken.

VHP- Nederland had op deze dag een besloten bijeenkomst georganiseerd waarbij alle leden van alle kernen en sympathisanten uitgenodigd waren om de inauguratie live bij te wonen onder het genot van een hapje en een drankje. Daarna kregen de aanwezigen de gelegenheid om hun felicitaties uit te spreken.

VHP- Nederland wenst de nieuw gekozen President en Vice – president heel veel wijsheid en kracht toe met het weder opbouwen van Suriname en stelt zich dienstbaar op om bij te dragen aan ons geliefd Suriname.

VHP- Nederland

Bron: gfcnieuws.comWebsite | Facebook | Instagram | LinkedIn | Twitter #suriname #vhp #orangemovement #RedSuriname #diaspora #chansantokhi