VHP-Nederland kondigt de oprichting van een nieuwe Mediacommissie aan

0
274

VHP-Nederland maakt bekend dat op 5 november jongstleden, tijdens een significante bijeenkomst met kernleden en sympathisanten, een nieuwe Mediacommissie is opgericht. Deze bijeenkomst, waarbij ook de heer Glenn Oehlers, ondervoorzitter van de moederpartij in Suriname aanwezig was, stond in het teken van het bespreken van de recente ontwikkelingen binnen de partij en de strategie in aanloop naar de komende verkiezingen.

De Mediacommissie, bestaande uit Chinta Ramdhan, Albert Ramdhiansing en David Dewdath, zal zich onder andere richten op het versterken van de mediagerelateerde activiteiten van VHP-Nederland. Deze stap is genomen om de communicatie te verbeteren en de zichtbaarheid van de organisatie in de aanloop naar de verkiezingen te vergroten.

Een belangrijk onderdeel van hun strategie is het opzetten van samenwerkingsverbanden met vergelijkbare commissies in Suriname. Door middel van deze samenwerking zal VHP-Nederland haar communicatiebenaderingen en acties effectiever kunnen afstemmen en zo haar invloed in de media versterken.

Mr. Dr. L. Soedamah, voorzitter van VHP-Nederland, benadrukt het belang van deze ontwikkeling:

“De oprichting van de Mediacommissie tijdens deze belangrijke bijeenkomst is een weerspiegeling van onze vastberadenheid en paraatheid voor de aankomende verkiezingen. We zijn ervan overtuigd dat door deze samenwerking onze media-aanwezigheid en invloed zullen toenemen, wat cruciaal is voor het bereiken van onze doelstellingen.”

VHP-Nederland vraagt om de steun en samenwerking van alle betrokkenen in deze cruciale periode en staat open voor suggesties en richtlijnen om hun inspanningen te versterken.Website | Facebook | Instagram | LinkedIn | Twitter #suriname #vhp #orangemovement #RedSuriname #diaspora #chansantokhi