VHP feliciteert regering en de gehele gemeenschap

0
170

De VHP feliciteert de president, de regering van Suriname alsook de gehele Surinaamse gemeenschap, met de goedkeuring van de ondersteuning van het herstelprogramma voor Suriname door het IMF. De VHP benadrukt dat de goedkeuring zondermeer een mijlpaal is voor de uitvoering van het Herstelplan.

Deze goedkeuring is het gevolg van een prudent beleid van deze regering met aan het hoofd president Chandrikapersad Santokhi. Dit heeft ertoe geleid, dat ook het vertrouwen zowel nationaal en internationaal is hersteld. Met de goedkeuring van de IMF-lening, zal de regering het tot nog toe gevoerde beleid continueren, dit is ook een vereiste van het IMF.

Het herstelplan welk is opgesteld door eigen Surinaamse deskundigen zal de leidraad zijn in het geheel. Laten we allen de schouders onder het werk zetten en op de ingeslagen weg voortgaan, zodat we meerdere successen kunnen boeken en de totale gemeenschap hiervan kan profiteren.

VHPWebsite | Facebook | Instagram | LinkedIn | Twitter #suriname #vhp #orangemovement #RedSuriname #diaspora #chansantokhi