VHP: de moeder heeft een blijvende plaats in ons hart

0
328

Op de tweede zondag van mei vieren we Moederdag. Deze mooie dag staat in het teken van eerbetoon, dankbaarheid, respect en waardering van de moeder. Moeders staan centraal in het succes van het gezin. Zonder meer vervult de moeder een centrale rol in de vorming en opvoeding van de kinderen en het gezin is ook de hoeksteen in de samenleving. 

Op deze speciale dag en het hele jaar door verdienen onze moeders ons grootste respect en onze diepste waardering voor hun liefde en opoffering. Laten wij als samenleving de moeders koesteren en ze dankbaar zijn voor de vorming van onze kinderen. 

Moeders verrijken ons leven op zoveel manieren. Hun liefde, toewijding en wijsheid raken dagelijks talloze levens in elke gemeenschap in ons land. We moeten ervoor zorgen dat iedere dag voor alle moeders een plezierige dag wordt. Een moeder is geen persoon om op te leunen, maar een persoon die het leunen onnodig maakt. 

De diepte van de toewijding van een moeder, die keer op keer wordt getoond in daden van tederheid en opoffering, is ondoorgrondelijk. Altijd trouw aan haar kinderen, altijd bereid om hen geruststelling en vergeving te schenken. De liefde van een moeder overstijgt alle verschillen en verdeeldheid. Daarom heeft een moeder een blijvende plaats in ons hart.

De VHP benadrukt dat elke moeder zorg van hoge kwaliteit verdient. Dat is niet alleen ons doel, maar ook onze verantwoordelijkheid. Op deze speciale dag en het hele jaar door verdienen onze moeders ons grootste respect en onze diepste waardering voor hun liefde en opoffering. Voor de partij is Moederdag, een dag om alle moeders te memoreren. 

De moeders(vrouwen) zijn de eersten onder ons die de gevolgen van de financieel- economische crisis in ons land ervaren. Door de financieel- economische crisis in het land kunnen veel moeders met heel veel moeite de eindjes aan elkaar knopen. Het is alom bekend dat deze crisis is ontstaan door het buitensporige uitgavenbeleid en het leengedrag van de vorige regering. 

In dit tijdperk van de covid-19 pandemie, moeten we alle coronamaatregelen strikt naleven om verspreiding te voorkomen. De VHP brengt hulde aan alle moeders en toekomstige moeders. De partij wenst de hele natie, maar in het bijzonder alle moeders een liefdevolle en fijne Moederdag toe.

VHPWebsite | Facebook | Instagram | LinkedIn | Twitter #suriname #vhp #orangemovement #RedSuriname #diaspora #chansantokhi