Succesvolle Diaspora Meeting

0
399

Een brede vertegenwoordiging van de Surinaamse diaspora kwam vrijdag 28 september naar Den Haag voor een ontmoeting met voorzitter Chan Santokhi. De aanwezigen vormende doorsnee van de gehele Surinaamse diaspora in Nederland, in zowel cultureel-, maatschappelijk-, als politiek opzicht, die allen Suriname een warm hart toedragen. Op de meeting was ook aanwezig Hugo Jabini (ex-DNA lid voor de NDP). Hij was ook een van de sprekers.

Voorzitter Santokhi voerde een open dialoog met de aanwezigen en ging geen enkel onderwerp uit de weg. Hij gaf aan dat de VHP met steun van allen zowel in als buiten Suriname zal redden. Er is veel wat men wil doen, maar men verlangt naar een bestuur waar men weer vertrouwen in heeft. Vertrouwen dat nodig is om substantieel te kunnen investeren om een toekomst op te bouwen. “De VHP is de partij om dat vertrouwen in 2020 weer terug te brengen”, aldus Santokhi.

Na afloop volgde nog een informeel samenzijn waarbij de aanwezigen persoonlijk met de heer Santokhi van gedachten konden wisselen.