Santokhi maakt aspirant-kandidaten Para bekend

0
274

De VHP gaat voor het eerst in Para deelnemen aan de verkiezingen met eigen kandidaten. In combinatieverband werd eerder kandidaten van andere partijen ondersteund. Voorzitter Chan Santokhi maakte de aspirant-kandidaten vrijdagavond op een vergadering bekend. Hij stelde dat smerige etnische aanvallen worden geopend op de partij met nep-accounts.

“Wij weten waar de aanvallen vandaan komen en zullen de juiste maatregelen treffen. Haat zaaien tussen etnische groepen is een zeer verderfelijke strijdmethode. Wij roepen onze tegenstanders op dat pad te verlaten want wij kunnen dat ook. Maar dan gaan wij geen fake nieuws lanceren maar echte schandalen waar de hele samenleving van zal rillen. Takru kari e aksi takru piki”, merkte Santokhi op.

De voorgedragen aspirant-kandidaten van Para, in willekeurige volgorde: Robby Baisie, Rachel Aroepa, Desmond Macnack, Soeshma Bahadur-Ramjiawan, Jeanine Karwafodi, Marciano Thakoerdien, Johnny Kaoeroeme, Franklin Vishnudatt, Aleandro Karwafodi, Ronald Gambier en Atmawatie Bhagoe-Saimo. Santokhi riep de aspirant-kandidaten op om gezamenlijk de strijd in het district te voeren. “Jullie zijn geen concurrenten van elkaar, maar gaan voor hetzelfde doel en dat is Suriname redden,” hield hij hen voor.

Aspirant-kandidaat Soeshma Bahadur zegt dat veel mensen uit dit district blij met het feit dat zij nu eindelijk op hun eigen kandidaat kunnen stemmen. Zij waren er niet zo tevreden mee dat zij niet hun eigen voordracht konden doen. “Daar is gelukkig nu een eind aan gekomen vandaar de enorme groei die de VHP meemaakt in Para,” zegt Bahadur.

 Website | Facebook | Instagram | LinkedIn | Twitter #suriname #vhp #orangemovement #RedSuriname #diaspora #chansantokhi