Project ‘Laat je hart spreken’

0
271

‘Laat je hart spreken’ is een project van VHP Nederland en heeft als doel de moederpartij in Suriname, de VHP, zo optimaal mogelijk te ondersteunen. Hierbij valt te denken aan steun in onder andere de volgende vormen: geldelijke hulp, zending van kleding, schoolmateriaal, materiaal voor ouderen, meubels en andere goederen.

Vanaf 20 april 2019 zet VHP Nederland zich actief in via het project ‘Laat je hart spreken’. De VHP kernen Amsterdam, Utrecht, Flevoland, Rotterdam, Den Haag en kern Zaanstreek & Waterland hebben elk een district in Suriname ter adoptie aangenomen. Alle kernen zullen via het project ‘Laat je hart spreken’ hun district zo goed als mogelijk voorzien van de nodige ondersteuning.

Op 7 november is VHP Nederland in kern Rotterdam aan de slag geweest met het inpakken van al deze goederen. 25 Computers zijn ingepakt en worden verstuurd naar verschillende scholen in Suriname. Ook worden er schoolspullen en diverse soorten speelgoed voor kinderen verstuurd. Voor de wat oudere mensen zijn er ook goederen ingezameld.

VHP Nederland bedankt eenieder voor het doneren van al deze goederen!Website | Facebook | Instagram | LinkedIn | Twitter #suriname #vhp #orangemovement #RedSuriname #diaspora #chansantokhi