Lijst van kandidaat ministers

0
385

Op social media circuleert momenteel een lijst met namen. Deze lijst is een authentiek stuk waarbij de voorzitter van de VHP in zijn hoedanigheid als leider van de nieuwe coalitie een verzoek bij de PG heeft gedeponeerd. 

Dit is de reguliere procedure bij potentiële kandidaat-ministers. Vanwege het intensief karakter en de duur van zulke onderzoeken, moeten deze tijdig worden ingediend.

In dit stadium zal bij nog meerdere mensen deze procedure worden opgestart. De partijstructuren worden ook in deze nog steeds gekend. Deze lijst is dus geen weergave van het finaal regeerteam. 

In het kader van transparantie doen wij deze berichtgeving uitgaan. Dit doen wij echter niet zonder te betreuren dat op deze wijze wordt omgesprongen met dergelijke gevoelige persoonlijke informatie.

 Wij drukken de samenleving nogmaals  op het hart om de nieuwe coalitie alle ruimte te gunnen om te komen tot een voor Suriname optimale samenstelling van het nieuw kabinet.Website | Facebook | Instagram | LinkedIn | Twitter #suriname #vhp #orangemovement #RedSuriname #diaspora #chansantokhi