Leerlingen Wanica krijgen schoolpakketten van VHP

0
390

Het VHP District Campagne Team Wanica heeft vorige week schoolpakketten uitgedeeld aan leerlingen in de zeven ressorten van het district Wanica. In de eerste fase zijn er in totaal 500 schoolpakketten verdeeld.

Vanwege de enorme behoefte is in november een tweede fase ingelast. De armoede grijpt dagelijks om zich heen. Hierbij zullen nog eens 500 schoolpakketten verdeeld worden.
Dit project is mede mogelijk gemaakt door de ondersteuning van Lotus Group onder leiding van Sabita Sewbaransing-Mahabier. Hiermee willen de VHP en Lotus Group de kinderen motiveren om te blijven studeren ondanks de moeilijke situatie, waarin ze momenteel verkeren.

“Er is nog hoop en door te studeren en kennis te vergaren kan je een bijdrage leveren om je mooi land Suriname te redden. “Dink a tori, stuka nanga lobi fu fen a koni”. Wij van de VHP wensen de kinderen heel veel succes in dit schooljaar 2019-2020 toe. De Orange Movement staat klaar voor jullie en zal blijven vechten voor een betere toekomst”, luidt de boodschap van de VHP.

Het VHP District Campagne Team Wanica wordt gecoördineerd door Asiskumar Gajadien.Website | Facebook | Instagram | LinkedIn | Twitter #suriname #vhp #orangemovement #RedSuriname #diaspora #chansantokhi