District Para: Stem op Aleandro Victorino Karwofodi

0
351

Mijn naam is Aleandro Victorino Karwofodi.

Zoon van Carmen Karwofodi-Bergmans en wijlen Ronald Karwofodi.
Broer van Jeanine Leeflang-Karwofodi.
Gehuwd met Myrna Karwofodi-Sabajo
Vader van Aleasa en Valencia.
Werkzaam bij Newmont Goldcorp Suriname.

Met alle respect voor elk individu zijn/haar keus qua politieke partij en visie deel ik graag waarom ik voor de Vooruitstrevende Hervormings Partij heb gekozen:

Ik Heb mijn intrede gedaan tot de VHP op 15 Maart 2016 en heb samen met partijgenoten verder getrokken in Para om de partij bekendheid te geven en heb het tot mijn doelstelling nummer 1 gemaakt om de Paraanse gemeenschap te overtuigen dat de VHP de partij is die ons geliefd land uit de huidige paarse crisis kan halen.

Van kleinsaf aan heb ik geleerd van een wijze en geduldige Hoofd Onderwijzer Ronald Karwofodi (wijlen) dat elke verandering ook al op welk gebied nooit zonder slag of stoot tot stand zal komen en dat je het doorzettingsvermogen gaat moeten opbrengen en het geduld gaat moeten betrachten om je doel te bereiken.

De Orange movement binnen de VHP is één zo een verandering die nu duidelijker dan ooit te voren zich heeft gemanifesteerd en ook zijn invloed heeft gehad op de ingediende Kandidaten lijsten op de verschillende niveau’s ( DNA, RR, DR) van de Vooruitstrevende Hervormings Partij.

De VHP heeft op verschillende momenten bij monde van haar Voorzitter Chandrikapersad Santokhi aangegeven te gaan voor het nationaal belang en in het bijzonder het redden van Suriname.

Para is ook deel van Suriname dus ook wij gaan voor het nationaal belang en die kunnen we alleen dienen door samen onze schouders onder het zware werk te plaatsen en een ieder zijn/haar bijdrage te leveren op zijn/haar manier ter verbetering van de situatie waarin ons geliefd land terecht is gekomen vanwege het desastreus beleid gevoerd door de huidige regering de afgelopen decennia.

Op 25 Mei gaan wij met zijn allen naar de stembus om die verandering te brengen op beleidsniveau.

DE KEUZE IS AAN U HET VOLK VAN SURINAME!!💪💪💪

GAAT U VOOR VERANTWOORDELIJK, TRANSPARANT, VOORUITSTREVEND, MILIEUVRIENDELIJK EN ONTWIKKELINGSGERICHT BELEID STEMT U DAN HARD EN ZONDER TWIJFEL OP DE VHP!!!

KIESDISTRICT PARA, LIJSTREKKER VAN DE VHP ALEANDRO KARWOFODI!!!👊👊🧡🧡🧡
VHP PARA , WO SET ENG🧡💪🏼Website | Facebook | Instagram | LinkedIn | Twitter #suriname #vhp #orangemovement #RedSuriname #diaspora #chansantokhi