Chan Santokhi COVID19 test negatief

0
210

Na het nieuws van de mogelijke Covid-19 besmetting binnen de top van de nieuwe coalitie was ook Chan Santokhi in beeld gebracht. Wij mogen de samenleving geruststellen met de bekendmaking dat zijn testresultaten negatief zijn. VHP voorzitter Chan Santokhi is dus corona vrij bevonden.    

De voorzitter van de Oranjepartij geeft echter aan vooralsnog door te zullen gaan met de extra voorzorgsmaatregelen. Hij beperkt zijn fysieke contacten tot een minimum. Verder gaat hij nog enkele dagen in zelfisolatie met slechts de hoognodige ontmoetingen in het kader van het traject dat voor ons ligt. Wij zijn erg begaan met het lot van de overige partners en wensen de getroffenen een spoedig herstel toe. De voorzitter van de VHP doet beroep op eenieder, om in het belang van zichzelf en de bescherming van anderen de instructies van onze gezondheidsautoriteiten strikt op te volgen.

VHP MediacommissieWebsite | Facebook | Instagram | LinkedIn | Twitter #suriname #vhp #orangemovement #RedSuriname #diaspora #chansantokhi