Voedselpakketten voor sociaal zwakkeren

0
402

De afgelopen week heeft de VHP, sociaal zwakkeren bedacht met voedselpakketten in Paramaribo, Para en Wanica. De VHP staat in dienst van het volk. Naast de politiek heeft de partij ook een sociaal-maatschappelijke functie. Er zijn iets meer dan 500 pakketten aan sociaal behoeftigen gegeven. De mensen waren heel tevreden en vroegen naar een follow up. 

Het pakket bestond uit: 4 kg rijst, aardappel, uien, zout, suiker, gele pesi, bruine bonen, havermout, beschuitjes, indo mie soup, sausijsjes, sardines, jam, pindakaas, thee, olie, groene banaan, pompoen, tayerblad, kool en antroewa. Door de Covid-19 maatregelen(Total Lockdown) kunnen vooral de sociaal zwakkeren geen inkopen doen, bovendien hebben ze geen contant geld. 

Om de besmetting van het Coronavirus tegen te gaan is door een aannemer van Saramacca, een ontsmettingsapparaat gedoneerd aan de VHP. Jason Bakker van de VHP agrarische raad, mocht het apparaatje in ontvangst nemen. Hij heeft op zijn beurt, het ontsmettingsapparaat op een later tijd stip overhandigd aan VHP voorzitter Chan Santokhi. VHP voorzitter Chan Santokhi, bedankte de donateur voor deze geste en verzekerde dat de partij goed gebruik zal maken van dit apparaat. Website | Facebook | Instagram | LinkedIn | Twitter #suriname #vhp #orangemovement #RedSuriname #diaspora #chansantokhi