VHP verwelkomt definitieve uitslag

0
185

De VHP is verheugd dat het Centraal Hoofd Stembureau (CHS) vandaag in een openbare zitting de definitieve uitslag heeft bekend gemaakt van de verkiezingen van 25 mei jl. De uitslag die al geruime tijd duidelijk was, geeft de VHP een stevig mandaat voor nieuw beleid ten dienste van alle burgers van ons mooi land. Een mandaat om Suriname te redden van de gevolgen van het gevoerde beleid tot nu toe.                                                                                                                                                         

Met 20 zetels heeft de VHP historie geschreven en een breuk gemaakt met een aantal oude tradities. “We zijn er trots op dat de kiezer ons heeft beloond voor de gedurfde stappen om als VHP zelfstandig de verkiezingen in te gaan en deel te nemen in alle tien districten. Onze oproep om over etnische scheidslijnen heen te stappen en te komen tot een brede nationale partij hebben gehoor gevonden met deze nieuwe VHP. 

Op dit moment past het ons als partij de bevolking van harte te bedanken voor deze hartverwarmende ondersteuning”, aldus voorzitter Chan Santokhi.

De VHP realiseert zich als geen ander dat er een zware taak op haar schouders rust om het land weer op orde te krijgen en welvaart te brengen. “We zullen het vertrouwen dat ons is geschonken niet beschamen. Door eenheid van beleid en eenheid van bestuur gaan we zaken stap voor stap rechtzetten. Samen zullen we ons volk weer perspectief bieden. We betreden een nieuw tijdperk. Het is tijd voor een nieuwe toekomst voor Suriname”.Website | Facebook | Instagram | LinkedIn | Twitter #suriname #vhp #orangemovement #RedSuriname #diaspora #chansantokhi