VHP Nederland wenst u fijne kerstdagen en een gelukkig 2020 toe

0
237

Tijdens de feestdagen is hét moment om terug te blikken op het afgelopen jaar. Voor VHP Nederland was het een productief jaar, waarbij veel activiteiten zijn ondernomen om de moederpartij in Suriname te ondersteunen. Met het project: ‘Laat je hart spreken’ heeft VHP Nederland zich actief ingezet om op verschillende manieren bij te dragen aan een menswaardiger bestaan voor senioren en armen, en aan de toekomstverwachting van kinderen die onder de armoedegrens leven in Suriname. Denk hierbij aan financiële donaties maar ook hulpmiddelen (rollators, luiers, insulinespuiten, speelgoed en computers) aan bejaardentehuizen en kindertehuizen.

Kennisuitwisseling blijft nog steeds een zeer belangrijk onderdeel binnen VHP Nederland. Het wetenschappelijk bureau van VHP Nederland heeft het gehele jaar door zich met succes ingezet om tal van waardevolle, inspirerende en interactieve lezingen te organiseren met een educatief doel maar ook om de diaspora bewust te maken dat zij ook een ‘stem’ hebben. Denk hierbij aan toespraken die zijn gehouden om het zeventigjarig bestaan van de VHP te vieren, lezingen om actualiteiten in Suriname onder de aandacht te brengen maar ook de zesde Jagernath Lachman lezing.

Het hoogtepunt van dit succesvolle jaar was het bezoek van voorzitter Chan Santokhi waarbij hij de diaspora toegesproken heeft om hem en de VHP te ondersteunen in dezelfde strijd die onze voorouders met bloed, zweet en tranen gevoerd hebben om Suriname op te bouwen.

Voor VHP wordt 2020 een spannend en uitdagend jaar, natuurlijk vanwege de verkiezingen op 25 mei 2020, maar ook de weg hiernaartoe. VHP Nederland streeft dan ook in 2020 op een intensievere samenwerking met u allen. Het is nu meer dan ooit noodzakelijk om onze krachten te bundelen om het land Suriname te redden.

Opo kondreman un’ opo! Sranangron e kari un, Wans’ ope tata komopo, Wi mu’ seti kondre bun, Strey de f’ strey, Wi no sa frede, Gado de wi fesiman, Eri libi te na dede, Wi sa feti gi Sranan.

VHP Nederland dankt u voor uw inzet in het jaar 2019 en vooral voor uw vertrouwen in de partij. Wij wensen u dan ook sfeervolle feestdagen en een gelukkig nieuwjaar toe!Website | Facebook | Instagram | LinkedIn | Twitter #suriname #vhp #orangemovement #RedSuriname #diaspora #chansantokhi