VHP doneert aan Huize Ashiana

0
161

In verband met kerst heeft de VHP op maandag 21 december, een bezoek gebracht aan Huize Ashiana en daarbij desinfecterende middelen gedoneerd. De VHP delegatie bestond uit de eerste vervanger van VHP voorzitter Chan Santokhi, ondervoorzitter dr. Glenn Oehlers, ondervoorzitter Maaltie Sardjoe, hoofdbestuurslid Madhuri Alibux en voorzitter van de VHP Jongerenraad, mevr. Karishma Mathoera. 

De delegatie werd ontvangen en welkom geheten door de onderdirecteur van Huize Ashiana, de heer Somandas. VHP ondervoorzitter Glenn Oehlers gaf aan dat de senioren burgers vaak genoeg een vergeten groep is binnen onze samenleving. 

Het zijn echter deze burgers die jarenlang hun krachten hebben gegeven aan land en volk. Het is daarom van belang dat deze groep niet vergeten wordt. Daarom heeft de VHP gemeend deze groep van senioren burgers die verblijven in Huize Ashiana, te gedenken.

We hebben nu te maken met covid-19 pandemie. De senioren burgers is een groep die het meest lijdt onder deze pandemie. Behalve dat ze voor COVID-19 de meest kwetsbare groep zijn, krijgen ze ook vanwege de maatregelen minder bezoek en treedt eenzaamheid vaker op. 

De onderdirecteur gaf aan de VHP zeer erkentelijk te zijn voor de donatie en deze geste zal zeker bijdragen tot het veraangenamen van de bewoners hun kerstdagen.

Namens de VHP overhandigde ondervoorzitter dr. Glenn Oehlers, de spullen aan de onderdirecteur van Huize Ashiana.

VHP

Website | Facebook | Instagram | LinkedIn | Twitter

#suriname #vhp #orangemovement #RedSuriname #diaspora #chansantokhi