Riad Nurmohamed neemt roer over op OW

0
289

Op vrijdag 17 juli 2020 heeft de nieuw baken minister Riad Nurmohamed, het roer overgenomen op het ministerie van Openbare Werken(OW) van zijn voorganger de heer Vijay Chotkan. Bij deze gelegenheid heeft de directeur van OW de heer Soman, namens het personeel het woord gevoerd. 

Minister Riad, die een korte toepspraak hield, heeft de directeur en het personeel toegesproken voor hun inzet en zijn dank uitgesproken aan de minister, directeur en het personeel. Hij heeft kort uitgelegd hoe het beleid eruit zal zien. Minister Riad Nurmohamed gaf ook aan dat hij maandag a.s. intern hearings zal houden en alle afdelingen zal bezoeken en later komen de districten aan de beurt. 

Minister Nurmohamed gaf aan dat er hard gewerkt zal worden omdat de samenleving hoge verwachting heeft op dit ministerie. Daarom heeft de nieuwe minister minimaal 15 management en controle mechanismen vastgesteld voor een quick scan van het ministerie van OW en deze resultaten zullen aan de staf en de Raad van Ministers(RvM) worden voorgehouden te samen met het nieuwe beleidsplan. Dit zijn voorwaarden gesteld om het ministerie goed te kunnen leiden, op basis van goed bestuur. 

Tegen 11.00 uur tekenden minister Ronnie Benschop, gemachtigde van minister Vijay Chotkan, en de nieuwe minister Riad Nurmohamed, het protocol van overdracht. Volgens de nieuwe bewindsman op OW, is alles vlot en goed verlopen.

VHP mediacommissieWebsite | Facebook | Instagram | LinkedIn | Twitter #suriname #vhp #orangemovement #RedSuriname #diaspora #chansantokhi