Project: ‘Laat je hart spreken’ – Kern Utrecht doneert 500 euro

0
233

Utrecht, 13 mei 2020
Betreft: Verkiezingen in Suriname

Beste familie en vrienden,
Op maandag 25 mei a.s. zijn er nationale verkiezingen in Suriname. Deze verkiezing is van groot belang voor de toekomst van Suriname. Het land staat er heel slecht voor. De VHP vindt het meer dan ooit noodzakelijk de krachten van alle rechtgeaarde Surinamers, hier en in Suriname te bundelen om het tij te keren.

Vanuit Nederland kunt u ook een bijdrage leveren door uw familie in Suriname op te roepen op de VHP te stemmen. Ondanks de corona lockdown is de campagnevoering in alle hevigheid losgebarsten. De heer Chan Santokhi, lijsttrekker van de VHP doet het heel goed in de peiling. Hij is er erg op gebrand om samen met de heel diverse lijst met kandidaten het land te redden. De partij groeit iedere dag. De VHP gaat de verkiezing winnen!

Voor deze eindsprint zijn financiële middelen nodig. De afdeling VHP Utrecht wil niet aan de kant staan maar meehelpen. Hierbij verzoeken wij om ons initiatief financieel te ondersteunen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Radj Ramcharan 06 26618770
Ronald Kalka 06 22196973

Vriendelijke verzoek bericht zo breed mogelijk te verspreiden.

Bij voorbaat willen wij u dankzeggen voor uw donatie en medewerking!

Met vriendelijke groet,
Ronald Kalka, Irwin Bhola, Ronald Hiralal en Radj Ramcharan VHP Utrecht 🐘Website | Facebook | Instagram | LinkedIn | Twitter #suriname #vhp #orangemovement #RedSuriname #diaspora #chansantokhi