Project: ‘Laat je hart spreken’ – Bijdrage Kern Amsterdam

0
146

Kern Amsterdam doneert 2000 meter vlaggen i.v.m. de verkiezingen op 25 mei aanstaande. Speciale dank aan Trees Ramautarsing.

Een laatste keer, nog een paar dagen te gaan!

Vanwege een groei van de VHP en daardoor toenemende vraag naar vele oranje goederen is er een ENORM tekort ontstaan aan “oranje goederen” en/of middelen om deze goederen te kopen. Daarom een laatste verzoek aan u allen voor deze laatste eindsprint om de VHP in Suriname te ondersteunen. Het is eigenlijk geen eindsprint meer maar een marathon op weg naar 25 mei.

Wat is in urgent nodig?

  1. Stort geld aan de VHP Nederland via de tikkie die aangemaakt is door Tina Jakoeb. U kunt u uw donatie ook overmaken naar rekeningnummer NL53 INGB 0006 588470, ten name van VHP Nederland, onder vermelding van uw naam, adres en VHP Nederland donatie.
  2. Verzamel campagne materiaal waaronder T-shirts, vlaggen, evt. petten en paraplu
  3. Belangrijk is bedrukte T-shirts (25000 stuks) en bedrukte vlaggen van 60×90.

Wilt u meer weten hoe VHP Nederland bijdraagt aan de verkiezing op 25 mei aanstaande, dan verwijs ik u naar de website van VHP Nederland (www.vhpnederland.nl). VHP Nederland is ook actief op Facebook. Het verzoek aan u alleen om deze pagina zoveel mogelijk te liken en uw vrienden en kennissen te verzoeken dit ook te doen. U kunt ons ook volgen op Instagram, Twitter en LinkedIn.

Mocht u content hebben die u wilt delen via de sociale media van VHP Nederland, dan kunt u contact opnemen met Tina Jakoeb op 0614989965.

Dank namens VHP Nederland.Website | Facebook | Instagram | LinkedIn | Twitter #suriname #vhp #orangemovement #RedSuriname #diaspora #chansantokhi