Project: ‘Laat je hart spreken’

0
314

‘Laat je hart spreken’ is een project van VHP Nederland en heeft als doel de moederpartij in Suriname, de VHP, zo optimaal mogelijk te ondersteunen. Hierbij valt te denken aan steun in onder andere de volgende vormen: geldelijke hulp, zending van kleding, schoolmateriaal, materiaal voor ouderen, meubels en andere goederen.

Vanaf 20 april 2019 zet VHP Nederland zich actief in via het project ‘Laat je hart spreken’. De VHP kernen Amsterdam, Utrecht, Flevoland, Rotterdam, Den Haag en kern Zaanstreek & Waterland zullen via het project ‘Laat je hart spreken’ de moederpartij in Suriname zo goed als mogelijk voorzien van de nodige ondersteuning.

Kern Zaanstreek & Waterland heeft op donderdag 21 november een doos van 160 Liter op de post gedaan met onder andere kinderkleding. De goederen worden verstuurd naar stichting Haathiclub in Suriname en zal door de moederpartij VHP verder over alle districten gedistribueerd worden.

VHP Nederland hoopt met deze goederen bij te kunnen dragen aan een toekomstverwachting van de kinderen die onder de armoedegrens leven.

VHP Nederland bedankt een ieder voor het doneren van al deze goederen!

 Website | Facebook | Instagram | LinkedIn | Twitter #suriname #vhp #orangemovement #RedSuriname #diaspora #chansantokhi