President Santokhi en partner Melissa trouwen vandaag

0
2429

Het nieuws was te vroeg uitgelekt over het in het huwelijk treden van president Chan Santokhi met zijn levenspartner Melissa Seenacherry. Gemeld werd dat het staatshoofd in het geheim in het huwelijk was getreden, maar de informatie werd een paar dagen te vroeg gedeeld. Starnieuws verneemt dat de huwelijksvoltrekking later op dag plaatsvindt in besloten huiselijke kring.

Eerder waren er vragen gesteld aan VHP-voorzitter Santokhi of er een first lady is. Toen had hij aangegeven dat hij wel een levenspartner heeft, maar dat er nog geen first lady is. De vraag werd gevoed door berichten van de mediacommissie van de VHP, die tot twee keer toe in berichten er gewag van maakte dat mevrouw Santokhi goederen aan hulpbehoevenden had gedoneerd. Santokhi is eerder getrouwd geweest en is jaren geleden gescheiden.

Santokhi en Seenacherry wonen jarenlang met elkaar samen. Het paar heeft besloten nu in het huwelijk te treden. Seenacherry is afgelopen week beëdigd tot advocaat. Zij wilde rechter worden en volgde de RAIO-opleiding. In 2104 werd zij samen met twee anderen afgevoerd van de lijst, mede onder aanvoering van de toenmalige minister van Justitie en Politie, Edward Belfort. Hiertegen heeft Seenacherry succesvol geprocedeerd. Zij heeft nu bewust voor gekozen om zich te vestigen als advocaat. Zij zal haar taken als first lady combineren met haar advocatenpraktijk.

Santokhi heeft zaterdag, tijdens de teambuilding met de leden van de regering, meegedeeld dat hij zondag in huiselijke kring in het huwelijk treedt. Het nieuwe regeerteam is dit weekend in het Courtyard by Marriott Hotel bijeen. Daarbij de nieuwe ministers aangescherpt, terwijl ook verschillende punten over het nieuw te voeren beleid wordt besproken. Zondag zal specifiek worden ingegaan op de drie prioriteitsgebieden van de regering: de financiële crisis, Covid-19 en het armoedevraagstuk en hoe delen van de Surinaamse bevolking hierbij geholpen moeten worden.

Bron: starnieuws.comWebsite | Facebook | Instagram | LinkedIn | Twitter #suriname #vhp #orangemovement #RedSuriname #diaspora #chansantokhi