Overwinning VHP in Zaanstad/Waterland gevierd

0
2990

19 juni heeft de kerngroep zaanstad/waterland de overwinning van de VHP in klein gezelschap(vanwege de strenge coronamaatregelen) gevierd.
De mensen die ons in het afgelopen jaar moreel/financieel hebben gesteund hebben wij met  lekkernijen van onze hoofdsponsor/penningmeester Nishall Bhaghai kunnen verwennen.
Onze VHP voorzitter Nederland Soedamah heeft teruggeblikt op de verkiezingen. Robby Makka heeft een update gegeven over de huidige gang van zaken.

Eregast was Hugo Fernandes Mendez die op 27 sept. 2019 met zijn input ..”op weg naar een Nationale partij “een belangrijke steen heeft bijgedragen aan de  Overwinning hij sprak vol lof over de gekozen weg van Chan.
Het was een geslaagde avond. Een ieder heeft de gelegenheid gehad  zijn/haar ervaringen te delen tijdens dit informeel samenzijn.

Speciaal woord van dank aan onze adviseur Max Sarucco die de groep met raad en daad bij staat en advocaat Ramden voor zijn wijze bijdrage en alle andere gasten voor hun aanwezigheid.

Ik heb de avond afgesloten met de woorden:
In de tijd van lachman en Pengel spraken wij over verbroedering naar nu heeft onze held Chan Santhoki de verbintenis tussen de bevolkingsgroepen tot stand gebracht. Laten wij dit voortzetten en trots zijn op deze patriot/REDDER.”he is the wind beneath our wings”
Hij staat als een rots. Geef hem de rust en de gelegenheid foe set a kondre en laten wij trots zijn op ons Surinaams volk want daar waar wij hebben gekozen voor welvaart zijn zij het die daar roeien met de riemen die zij hebben maar wij hier in Ned. zullen samen met de Surinamers in Suriname er voor zorgen dat de “ROTS” blijft staan!

Shirley Vermeulen- Dayala

Voorzitter Kerngroep
Zaanstad/WaterlandWebsite | Facebook | Instagram | LinkedIn | Twitter #suriname #vhp #orangemovement #RedSuriname #diaspora #chansantokhi