Jogi: “Alibaba met zijn veertig rovers moet opruimen”

0
271

“Alibaba moet opruimen, Alibaba met zijn veertig rovers moet opruimen,” zegt Mahinder Jogi tijdens de massameeting van de VHP vandaag in haar partijcentrum De Olifant. Hij gaf aan dat deze regering er niet voor heeft geschroomd om de Centrale Bank van Suriname (CBvS) leeg te halen.

Jogi vraagt zich af wat ‘mama’ Lilian Ferrier gaat doen gezien ze zich al enkele dagen ziek heeft gemeld. De politicus verwijst naar het feit dat Robert van Trikt bedankt heeft als governor van de CBvS. Dit heeft hij vandaag gedaan middels een schrijven aan president Desi Bouterse.

Ook haalt Jogi aan dat personen momenteel worden gemobiliseerd om op 22 januari de straat op te gaan om ondersteuning te bieden aan Bouterse die voor de krijgsraad moet verschijnen. De politicus haalt aan dat alle ambtenaren en ondernemers huis-aan-huis gemobiliseerd worden om zich te registeren voor woensdag 22 januari.

Hij roept de NDP op om te kijken naar de opkomst van deze massameeting van de VHP. Volgens hem wordt het volk niet misleid bij de VHP en er is al sprake van een overwinning.

Jogi: “Laten ze komen zien waar de overwinning is.” Hij is van oordeel dat wanneer de NDP aan de macht is, er sprake is van corruptie. “Waar zijn de gelden van Carifesta, van de Surinaamse Postspaarbank. Waar zijn de gelden die bestemd waren voor de boeren van de agrarische sector?”, vraagt hij retorisch.

Vishmohanie ThomasWebsite | Facebook | Instagram | LinkedIn | Twitter #suriname #vhp #orangemovement #RedSuriname #diaspora #chansantokhi