Geslaagde VHP Roadshow op Marrondag

0
247

In verband met de Marrondag op zaterdag 10 oktober, heeft de VHP een kleine Roadshow
georganiseerd. Deze roadshow stond onder leiding van VHP-fractieleider Asis Gajadien. Dit
straatspektakel is goed ontvangen door het publiek. De karavaan trok door de straten van de ressorten Flora, Beekhuizen en Latour.

Tijdens deze roadshow zijn giveaways uitgereikt aan de mensen die op straat waren. De buurt werd ook opgeluisterd door vrolijke muziek van een DJ, die zich op de soundtruck bevond. Op de truck stonden ook een aantal volksvertegenwoordigers waaronder Cedric van Samson, de MC voor deze dag, Rui Wang, Henk Aviankoi en Ronny Aloema.
In verband met de beperking vanwege Covid-19 heeft de VHP met dit initiatief getracht toch bijzondere aandacht te schenken aan deze dag. Dit jaar is namelijk precies 260 jaar geleden dat er vrede gesloten werd tussen de verschillende marronstammen en de koloniale overheid.

Al met al kan gezegd worden dat de trekkers van dit project , Asis Gajadien en Conny Oehlers, die het geheel in slechts vier dagen hebben georganiseerd, terug mogen kijken op een geslaagde roadshow.

De VHP bedankt de personen die dit project hebben gesponsord.Website | Facebook | Instagram | LinkedIn | Twitter #suriname #vhp #orangemovement #RedSuriname #diaspora #chansantokhi