Geen politieke rancune, belooft minister Amar Ramadhin

0
386

De nieuwe minister van Volksgezondheid (VG), Amar Ramadhin en gewezen minister Antoine Elias hebben gisteren in aanwezigheid van het directieteam van het ministerie, het protocol van overdracht getekend. Ramadhins boodschap naar elke burger is afgeleid van een citaat van Charles Darwin: “Niet de kracht of uw intelligentieniveau zal bepalen of u deze tijd zal overleven, maar de wil tot verandering in gedrag zal dat bepalen.”

Ramadhin bedankte tijdens zijn toespraak de staf en personeel voor de verwelkoming. De ambtenaren van het ministerie hoeven niet te vrezen voor politieke rancune, zegt Ramadhin. “Ik zal met elke Surinamer werken ongeacht geloof, kleur, ras of politieke organisatie. Mensen zullen door mij beoordeeld worden op basis van kennis, kunde en prestaties.”

Ramadhin bedankte ex-minister Elias voor zijn inzet gedurende de afgelopen periode op het ministerie. Hij is van mening dat de samenleving dankbaar mag zijn voor de positieve zaken die gerealiseerd zijn voor land en volk. Elias wenste de nieuwe minister veel succes toe. “U bent jong en dynamisch, dus u zult een zeer goede job doen met uw deskundigen.” Hij zei te hopen dat de Primary Health zijn aandacht zou krijgen.

Ramadhin haalde in zijn toespraak ook de Covid-19-pandemie aan.  “Ik bedank alle actoren op die betrokken zijn met het bestrijden van de Covid-19 pandemie in Suriname”. Hij verzocht de medewerkers het werk met nog meer liefde te verrichten. Volgens hem is samenwerking van cruciaal belang en hij gaf aan dat zijn deur altijd openstaat voor dialoog, meldt de voorlichting van Volksgezondheid.

Bron: starnieuws.comWebsite | Facebook | Instagram | LinkedIn | Twitter #suriname #vhp #orangemovement #RedSuriname #diaspora #chansantokhi