1ste RedSu# trekking Orange Movement

0
142

Afgelopen woensdag 13 november heeft de eerste prijsuitreiking plaatsgevonden van de RedSu# activiteit van de Orange Movement in het distrikt Wanica. Het RedSu# project heeft als bedoeling de jongeren in alle districten te motiveren c.q. bij te brengen wat de betekenis van hun participatie en bijdrage is in de redding van Suriname. Dit project is mede geïnitieerd door het bedrijfsleven die de situatie in het land zat is en hiermede bijdraagt om de jongeren te stimuleren.

Jongeren mochten en mogen nog steeds registreren, waarna ze een RedSu nummer krijgen bij elke Orange Tag activiteit. Hiermee wordt dan elke maand in een lotingssysteem bekendgemaakt wie allemaal in de prijzen zijn gevallen. De prijsuitreiking is geschied door VHP voorzitter Chan Santokhi en ondervoorzitter Gajadien Asiskumar tezamen met enkele hoofdbestuursleden van de partij.

Deze maand waren er 25 winnaars, waarvan een groot deel hun prijzen in ontvangst mochten nemen. De overige winnaars worden nog opgeroepen alsnog hun prijzen in ontvangst te nemen binnen twee weken. Voordat de prijzen werden uitgereikt gaf de voorzitter en ondervoorzitter een motiverend woord naar de jongeren toe. Ook de overige districten komen binnenkort aan hun trekken.
De prijzen voor deze trekking waren o.a.: een Samsung televisie, een notebook, tablet, smartphone, SD cards, Phone cases en beltegoeden.Website | Facebook | Instagram | LinkedIn | Twitter #suriname #vhp #orangemovement #RedSuriname #diaspora #chansantokhi